fbpx

Depotrum i Herning

Find det helt rigtige depotrum til dine behov allerede i dag.
Hos CLANN tilbyder vi dig fleksible løsninger, hvor du nemt og sikkert kan få opmagasineret dine flyttekasser, møbler eller øvrige affekter.

Mens dine ting bliver opbevaret, holdes de ved en konstant luftfugtighed, og får således ikke skader og skjolder. Hele CLANN Lagerhotel er tilkoblet vagtcentral og depotrummene er videoovervåget så dine ting er helt sikre.

Hvad koster et depotrum?

Prisen på et depotrum afhænger naturligvis af størrelsen. Vores priser ligger mellem 23 og 38 kroner pr. kubikmeter. Jo større rum til opmagasinering, des lavere pris pr. m³.

Se hvad et depotrum koster at leje hos CLANN

Selvom prisen er lavere hos CLANN end mange andre steder, kan du med fordel tjekke hvor mange kvadratmeter der egentligt er brug for.

Længere nede på denne side kan du finde en vejledende størrelsesberegner, der giver dig en god idé om hvor stort et depotrum du egentligt har brug for.

Se estimater på depotareal.

Hos CLANN får du fleksibel og sikker opmagasinering i vores brede udvalg af høj-kvalitets depotrum. Du skal blot selv komme med nøgle og hængelås til dit depotrum, herefter foregår opmagasinering på dine vilkår.

Hvordan fungerer det?

  • Det hele starter med et opkald på +45 21 75 80 08 eller en mail til clann@mail.dk. Her aftaler vi en dag hvor du kan komme ud og se dit depotrum.
  • Første gang du besøger CLANN, skal der underskrives en standard lejekontrakt og du får en kort rundvisning i bygningen.
  • Herefter får du udleveret en kode til bygningen, og du medbringer selv en hængelås og tilhørende nøgle. Nu kan du tilgå dit depotrum og begynde din opmagasinering af dine ting.
  • Har du yderligere spørgsmål omkring leje af depotrum hos CLANN, er du altid velkommen til at give os et opkald eller sende en mail.

Har du svært ved at vurdere, hvor stort et depotrum du har behov for?

Nedenstående er en vejledende model for beregning af pladsbehov til det komplette indbo fra en familiebolig.

Pladsbehovet varierer selvfølgelig, afhængig af antal og type af møbler – specielt kan sofaer og lænestole fylde uforholdsmæssigt meget.

Såfremt du anvender gode flyttekasser og stabler dit indbo korrekt, får du mest for din leje.

Estimeret depotareal: 16 m³
Estimeret depotareal: 20 m³
Estimeret depotareal: 25 m³
Estimeret depotareal: 30 m³
Estimeret depotareal: 40 m³
Flyttekasser til depotrum

Vigtigt at vide inden du lejer et depotrum

0

Hvor stort skal depotrummet være?

Inden du lejer et depotrum er det vigtigt at vide, hvor meget plads du egentlig har brug for. Måske skal du bygge om, flytte eller rejse til udlandet for en længere periode eller også mangler du bare plads til opbevaring af sportsudstyr, havemøbler eller motorcyklen uden for sæsonen.

Er mine ting forsikret under opbevaringen?

Inden du lejer et depotrum er det vigtigt at vide, hvordan dine ting er forsikret mens de opbevares. CLANN er et forsikringsgodkendt lagerhotel, men det er din egen indboforsikring, der sædvanligvis dækker en midlertidig opbevaring på et lagerhotel. Du bør indhente selskabets accept, før du opmagasinerer.
~

Er mine ting sikkert opbevaret?

Det er vigtig at dine ting opbevares sikkert, så andre ikke kan tilgå dem. Hos CLANN er der tilkoblet alarm i hele bygningen, som er tilkoblet en vagtcentral, og derudover er der videoovervågning. Du har derfor ikke noget at frygte – dine ting opbevares sikkert.
}

Hvornår kan jeg tilgå mit depotrum?

Det er vigtigt at vide hvornår du kan tilgå dine opbevarede ting. Hos CLANN er der adgang til lagerhotellet døgnet rundt, alle ugens dage. Du får udleveret en kode til bygningen samt en personlig nøgle, så du altid kan tilgå dine ting.

Tager mine ting skade ved at blive opbevaret?

Vi har tørre og sikre lokaliteter, der er videoovervåget og udstyret med automatisk affugtningsanlæg, som sikrer en konstant luftfugtighed. På den måde er dine ejendele opbevaret under de bedst tænkelige forhold. Aflåsning sker med din egen hængelås.

Er det også muligt for min virksomhed?

Hos CLANN tilbyder vi også erhvervslejemål til eksempelvis arkiv og ekstra lagerplads. Med over 2.000 kvadratmeter kan lagerhotellet også løse dit behov til midlertidig eller længerevarende opbevaring.

Hvor ligger CLANN?

Du finder CLANN på Virkelyst 89 i Gjellerup. Desuden ligger vi kun 5 minutter fra den Midtjyske motorvej.
Anmeldelse af Clann
"Tak for et godt samarbejde og altid stor imødekommenhed."
Anmeldelsesdato: 10/25/2018
5 / 5 stjerner
Anmeldt af: Lars
Anmeldelse af Clann
"Jeg vil gerne sige tak for 6 gode år hos CLANN Lagerhotel. Det har virkelig været en god oplevelse og helt klart noget, jeg varmt anbefaler andre."
Anmeldelsesdato: 10/03/2017
5 / 5 stjerner
Anmeldt af: Lene
Anmeldelse af Clann
"Tak for god service og et rigtigt godt sted at få opbevaret vores ting i trygge rammer."
Anmeldelsesdato: 15/10/2017
5 / 5 stjerner
Anmeldt af: Hans
Facade hos CLANNs depotrum i Herning
Aflæsning af bil hos CLANNs depotrum
CLANNs depotrum

Vi har et depotrum klar til dig!

Ring til os eller skriv en besked her.

Skal vi finde et depotrum til dig?

Ring på 21 75 80 08  eller Skriv en besked til os

Ring til CLANN