fbpx

Sitemap

Sitemap til CLANN

CLANN Opbevaring Herning

– På CLANNs forside kan du læse mere om billig opbevaring af dine møbler og øvrigt indbo hos CLANN Opbevaring. Lej depotrum der passer til dine behov, hvad end det er til kortvarig opbevaring af møbler, længerevarende opmagasinering af møbler eller blot billig opbevaring til dine flyttekasser.

Opmagasinering i Herning hos CLANN er billigere end eksempelvis Aarhus og mange af de øvrige storbyer, derfor vælger rigtig mange at deponere her, hvor udlejning af opbevaringsrum er til de billigste priser.

Du får også en kort præsentation af vores virksomhed og produkter.

Depotrum Herning

– På siden ”Vores Depotrum” finder du en oversigt med priser på de forskellige størrelser af depotrum. Prisen på et depotrum hos CLANN ligger under prisen flere andre steder, trods kvaliteten er i top. Leje af depotrum og udlejning af depotrum kan ske fra dag til dag og kræver blot et opkald eller en besked/mail til Flemming, Så er det bare at aftale tidspunkt hvor du kan se depotrummet og få en rundvisning i CLANNs lagerhotel.

Opbevaring i depot rum udenfor Herning City hos CLANN, har været en mulighed siden år 2000.

Om CLANN

– På denne side finder du en kort præsentation af vores virksomhed og manden bag CLANN Opbevaring / lagerhotel, Flemming Christiansen som har drevet virksomheden siden år 2000, som den første i Herning området. Her kan du også finde svar på de spørgsmål vi oftest får fra vores kunder omkring at få opbevaret deres ting hos CLANN og meget mere.

Kontakt os

– Her har du mulighed for at kontakte os, enten via mail-formular eller via telefon. Har du de mindste spørgsmål om at leje et depotrum til opbevaring, så tøv ikke med at tage kontakt.

Ring til CLANN